Posted on: 27. september 2024 Posted by: ishockeydraktno Comments: 0
Rasmus Dahlin blir offisielt ny kaptein for Sabres og overtar lederansvaret

Sabres offentliggjorde torsdag offisielt at Rasmus Dahlin blir ny kaptein på laget. Han erstattet Kyle Oposo, som ble byttet til Florida Panthers før handelsfristen forrige sesong, og avsluttet sin kapteinskarriere siden sesongen 2022-23.

Den 24 år gamle Dahlin går inn i sin syvende sesong med Sabres, og laget valgte ham med førstevalget i 2018-draften. De siste to årene har han fungert som visekaptein, og denne gangen tok han endelig på seg Buffalo Sabres nhl drakter med “C”-merket. Dahlin signerte en åtteårig kontraktsforlengelse på 88 millioner dollar med laget i begynnelsen av forrige sesong, noe som viser at hans topp i fremtiden vil vises i Buffalo Sabres.

De siste tre årene har Darling prestert bedre og bedre, scoret 48 mål og samlet 185 poeng på 239 kamper. Selv om pluss-minus-verdien på minus-13 ikke er den beste, har hans fysiske konfrontasjonsevne gradvis forbedret seg, i gjennomsnitt 1,76 effektive kollisjoner og 1,58 blokkerte skudd per kamp. Han har vært blant de 15 beste i Norris Award-avstemningen de siste to sesongene og forventes å fortsette å gå videre i den nye sesongen.

Hvis Sabres ikke klarer å gå videre til sluttspillet igjen i den nye sesongen barn ishockey drakter, har det ingenting med Darlings prestasjon å gjøre. De siste to årene har han prestert godt i lagets ulike indikatorer, og bevist at laget er på sitt beste når han er på banen. Hans lederevne gjenspeiles i hans prestasjoner på isen, og laget har offisielt etablert hans rolle som kaptein.

Leave a Comment